عادل عون:امام موسی صدر انقلابش را در سه محور معرفی کرد: ۱. ایمان به خدا ۲. برنامه ریزی و فعالیت بر اساس شیوه۱۷۳;های فرهنگی و علمی ۳. یکپارچگی
نشست راه قدس اسکتبارستیزی تا آزادی خواهی با حضور، میرمحمودموسوی مدیرکل پیشین آسیای غربی وزارت خارجه؛ محمدعلی سبحانی سفیرسابق ایران در لبنان؛ عادل عون نماینده جنبش امل در ایران، صلاح فحص قائم مقام جنبش امل در تهران در ایران در روز یکشنبه ۲۹ آذر در دانشگاه حقوق و علوم سیاسی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه امام موسی صدر در این نشست عادل عون نماینده جنبش امل با اشاره به حمله اسرائیل به لبنان گفت: او ما را بمباران و خاک ما را اشغال کرد و با بهرهگیری از حمایتهای گوناگون خارجی و سستی داخلی، همۀ انواع جنجالها را بر ضد ما انجام داد. تا اینکه «مردی از دوردست شهر دوان دوان آمد.» دوران امام موسی صدر فرارسید: با این شعار که «اسرائیل شر مطلق است» و «تعامل با آن حرام» است. او آشکارا فریاد برآورد: «اگر اسرائیل کشور مرا اشغال کند، ردای خود را درمیآورم و چریک میشوم.» او جوانان و بزرگسالان را برانگیخت و گفت: «هرگاه با دشمن صهیونیستی روبرو شدید، چریک شوید و با چنگ و دندان و با اسلحۀ خود، هرچند ساده باشد، با او بجنگید.»
وی در ادامه سخنرانی خود با اشاره به برنامههای امام موسی صدر گفت: او انقلابش را که میخواست بر خاستگاههای استواری تکیه داشته باشد، در سه محور معرفی کرد: ۱. ایمان به خدا ۲. برنامه ریزی و فعالیت بر اساس شیوههای فرهنگی و علمی ۳. یکپارچگی امام موسی صدر میگفت: از این پس، ما پیشگام مبارزه در راه امت و میهنمان هستیم و دوست و دشمنمان را در پرتو اصول (و نه تجربیات روزمره) برمیگزینیم. ما نه کودکیم و نه گوش به فرمان قبیله بلکه مشعلها و نیروها و پیشگامانی در راه جامعه و میهن و امتمان هستیم.
امام صدر میگفت: ما دو راه پیش رو داریم: یا خواری و فرومایگی و دودلی و سازشپذیری و سخنپراکنی، و یا قدم گذاشتن در خط درست و راه روشن که همان دفاع و مقاومت و شهادت طلبی (به شیوۀ امام حسین) است.
عادل عون افزود: آری، این عصر، عصر موسی صدر و مصطفی چمران است که با پایه گذاری جامعۀ مقاوم، به رویارویی با عصر اسرائیل پرداختند. امام صدر و شهید چمران در همۀ عرصههای جهادشان با نماز و دعا و اقدامات خود پرچم فلسطین را برافراشتند. امام صدر برای رویارویی با بزرگترین خطر امت اسلامی همۀ سرمایۀ فلسطین از فقر و مهاجرت و آوارگی و مقاومت و فداکاری را در روش اصلاحی و جهادی و مقاومتی خود به خدمت گرفت.