عضو شورای سیاستگذاری موسسه فرهنگی امام موسی صدر تصریح کرد: مقامات
آمریکایی با توسل به حیلهای نواری از صدای امام موسی صدر را که نشان
میداد وی زنده است و در زندانهای لیبی به سر میبرد، ربودند.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس، ظهر امروز دوشنبه به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت نشستی خبری با حضور سعید ابوطالب، دبیر کمیتههای پیگیری سرنوشت ۴ دیپلمات ربوده شده و امام موسی صدر، رائد موسی فرزند دیپلمات ربوده شده، عادل عون نماینده جنبش امل در تهران و امیر کمالی عضو شورای سیاستگذاری موسسه فرهنگی امام موسی صدر به منظور بررسی آخرین تحولات پیگیری سرنوشت این ۵ نفر در این دانشگاه برگزار شد.
امیر کمالی با اشاره به همکاریهای سیستمهای اطلاعاتی و امنیتی اروپا با سیستم اطلاعاتی ایران درخصوص پیگیری سرنوشت امام موسی صدر خاطرنشان کرد: سالها قبل که مسئولیت قسمت خاورمیانه نهاد ریاست جمهوری وقت را به عهده داشتم، همان زمان جاسوسهای غربی با ما تماس گرفتند و گفتند که نواری از امام موسی صدر را از زندانی در لیبی و همچنین اطلاعات زیادی را درخصوص زنده بودن امام موسی صدر در اختیار دارند.
وی افزود: با جدی شدن این مسئله یکی از روسای جمهوری کشورهای آفریقایی که علاقه زیادی به شخصیت امام موسی صدر داشت، این نوار را در اختیار گرفت و به ایران اعلام کرد که میخواهد آن را در اختیار مقامات ایرانی بگذارد، اما زمانی که قرار شد این نوار به ایران منتقل شود، سفیر آمریکا در این کشور آفریقایی دخالت کرد و با توسل به این حیله که آمریکاییها امکاناتی دارند که میتوانند اصالت صدای نوار و حقیقی بودن آن را به صورت بیطرفانه بررسی کنند، نوار را به تصاحب خود در آورد.
کمالی ادامه داد: سرانجام آمریکاییها روشن شدن سرنوشت گروگانهای آمریکایی و اروپایی در لبنان را به این پرونده گره زدند و مقامات ایرانی که دیدند دامی پهن شده، به سرعت آن را رد کردند.
وی با اشاره به تاثیر عمیق تفکر امام موسی صدر در لبنان و به خصوص در شیعیان این کشور یادآور شد: مسیحیان لبنان به امام موسی صدر قدیس میگفتند. بهواسطه تلاشهای امام موسی صدر و دکتر چمران شیعیان لبنان از یک گروه فراموش شده در لبنان به یک گروه تاثیرگذار و تصمیمگیران اصلی لبنان تبدیل شدهاند و رویکرد امام موسی صدر از سوی جمهوری اسلامی در لبنان دنبال شده است.
به گفته عضو موسسه فرهنگی امام موسی صدر، تلاشهای امام صدر باعث شد که صحنه سیاسی لبنان به سمت دینمداران تغییر پیدا کند و اندیشههای پانعربیستی و تلاش برای آزادی خاک رنگ ببازد و عربها و مسلمانان منطقه به حرکت امام موسی صدر بپیوندند؛ چرا که برای اولین بار تاثیر مذهب و دین را در حرکتهای آزادی طلبانه میدیدند.